Dans Center Fokker is een gezellige dansschool voor jong en oud. “Dansen” is voor iedereen wat anders. De een ziet ’t als gezellige vrijetijdsbesteding, de ander als sport, weer een ander als cultuur, en ook wordt ′t gezien als sfeervol opstapje naar contacten met anderen. En iedereen heeft gelijk! Want dat is dansen allemaal!

Stijldansen (Ballroom & Latin-American)

Wij verzorgen cursussen in stijldansen voor volwassenen. De volgende dansen komen aan bod: een Quick Step (foxtrotje), Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot, Weense Wals, ChaCha, Rumba, Samba, Paso Doble en Jive.

Opbouw van de cursus
Elke cursus bestaat uit 28 lesweken. Het eerste les jaar wordt de cursus Brons genoemd. Hierna komt de cursus Zilver en vervolgens komt de cursus Zilver/ster en daarna Goud en vergevorderd. Daarnaast zijn wij zins kort ook weer een topklasse groep begonnen.

Moeilijk of gemakkelijk
Als u de lessen moeilijk vindt, dan kunt u in overleg met ons, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Vindt u dat de lessen te gemakkelijk zijn en u eigenlijk meer zou willen leren, dan is het eventueel mogelijk om over te stappen naar een hogere cursus.

Heeft u al eerder gedanst?
Als u al eerder dansles heeft gekregen, dan hoeft u natuurlijk niet van voor af aan te beginnen. In dit geval kunt u een afspraak met ons maken, zodat wij u een duidelijk advies kunnen geven, welke club het beste bij u past.

Geen danspartner?
Inschrijven voor onze cursussen is gewoon mogelijk, wij gaan onze uiterste best doen een geschikte danspartner voor u te vinden.

Privé lessen?
Dans Center Fokker verzorgt ook privélessen: neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie

Openingsdans op maat?
Gaan jullie trouwen? Dan hoort een prachtige openingsdans hier natuurlijk bij! Klik hier voor meer informatie.

KORTE CURSUS
Dans Center Fokker start binnenkort 2 korte cursussen. Ontdek in 10 lessen hoeveel plezier je aan stijldansen kunt beleven en leer de beginselen van het dansen in onze beginnerscursus!

Heb je vroeger gedanst en wil je weer beginnen, maar weet je niet meer alle passen? Kom dan naar de korte cursus voor gevorderden en fris je kennis in 5 lessen op!

Meer informatie over de lessen die begin februari starten. KLIK HIER


Klik hier voor ons lesrooster 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Klik hier voor korte cursus

TOP