Zondagmiddag Dansbuffet

Elke tweede zondag van de maand organiseren wij het zondagmiddag dansbuffet. Maar liefst 4 uur lang genieten van heerlijke voorafjes, een uitgebreid warm- en koud buffet en heel veel gezellige muziek om op te dansen.

De kosten van dit dansbuffet bedragen € 21,50 per persoon (wanneer u vooraf reserveert en betaalt minimaal 2 dagen van te voren) of € 23,50 (aan de zaal op de dag zelf). Deze prijs is inclusief voorgerecht en buffet en exclusief drankjes en eventueel nagerecht.

Meer Zondagmiddag Dansbuffet

Vrijdansen

Elke maand zal er een vrije dansavond of middag zijn, datum en tijd krijgt u een maand van tevoren via de mail te horen, dit omdat het logistiek moet passen bij andere evenementen in het center.
De vrije dansavond is een gezellig avondje of middagje uit voor de gehele familie. Er kan op leuke, gevarieerde muziek gedanst worden of u kunt onder het genot van een drankje even bijpraten met bekenden.
Meer over Vrijdansen

Thema avonden

Regelmatig vinden er bij ons thema avonden plaats. Op deze thema avonden worden allerlei soorten muziek gedraaid, waarbij ingehaakt word op het thema van die maand. Inclusief verschillende thema hapjes. Deze avonden zijn altijd gezellig en een groot succes.

Meer over Thema Avonden

55+ Dansmiddag / Senioren café

Wegens ons grote succes van de afgelopen jaren gaan wij door met het senioren café. De vraag naar bewegen op wat oudere leeftijd neemt toe, men wil het gezellig hebben in combinatie met wat sport. Wat is er dan leuker om de spieren te laten werken door middel van dansen. Veelal is er “in de tijd dat het bij de opvoeding hoorde” vroeger gedanst en velen hebben daar zelfs jarenlange vriendschappen/relaties aan over gehouden. Die goede oude tijd toch. Het café is van begin oktober tot eind april 2017.

Meer over 55+ Dansmiddag

TOP